Технологія виробництва продукції бджільництва (Бакалавр, ОС 204 -"Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва")

Дисципліна "Технологія виробництва продукції бджільництва" найцікавіша з дісциплін нашого славетного навчального закладу - Миколаївського національного аграрного університету. Навчаючись їй Ви порините у світ працьовитих комах, продукти яких є кориснішими для людини з усіх існуючих у Світі. Також Ви здобудите знання по догляду за бджолиним сім'ями у різні періоди року, знання з підготовки сімей до медозбору, а також подуктивного його використання та з багатьох інших не менш цікавих тем. Бджола працьовита комаха і якщо Ви будите знати як з нею поводитись, вона віддячить Вам у тисячі разів більше.
З повагою викладач курсу.
Дисципліна читається у 6 семестрі, для студентів ІІІ курсу денної форми навчання та у 5 і 6 семестрах, для студентів ІІІ курсу заочної форми навчання факультету ТВППТСБ

Денна форма навчання
Всього годин/кредитів - 108/3,0
Лекції - 16/0,4
Лабораторні заняття - 32/1,0
Практичні заняття - 16/0,4
Самостійна робота - 44/1,2
Дисципліна закінчується іспитом у 6 семестрі

Заочна форма навчання
Всього годин - 108
Лекції - 12
Практичні заняття - 8
Самостійна робота - 88
Дисципліна закінчується написанням контрольної роботи та складанням іспиту у 6 семестрі