Технологія виробництва продукції кролівництва і звірівництва (денна форма навчання) (Бакалавр, ОС 204 - "Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва")

Галузь знань 20 «Аграрні науки та продовольство»
Напрям підготовки 6.090102 – «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва»
Освітньо-кваліфікаційний рівень «Бакалавр»
Кваліфікація 3213 «Технік-технолог з виробництва і переробки продукції тваринництва»
Курс 3-й (денна форма навчання)

факультет – технології виробництва і переробки продукції тваринництва, стандартизації та біотехнології
курс – 3-й
група – 1, 2
семестри – 6-й семестр
число тижнів – 17
всього годин – 90 / 3,0 кред.
лекцій – 34 / 1.1 кред.
практичний занять – 18 / 0,6 кред.
лабораторних занять – 34 / 1.1 кред.
самостійна робота – 4 / 0.2 кред.
консультації – 17
іспит – 6-й семестр