Технологія виробництва продукції птахівництва (Бакалавр, ОС 204 - "Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва")

Галузь знань20 «Аграрні науки та продовольство»
СВО – «Бакалавр»
Освітня спеціальність 204  «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва»
Кваліфікація «Технолог з виробництва і переробки продукції тваринництва»

Курс3 (денна форма навчання)
група – 1, 2
семестри – 6-й
число тижнів – 18
всього годин – 180/6 кред.
лекцій – 36/1,2 кред.
лабораторних занять – 36/1,2 кред.
практичних занять – 36/1,2 кред.
самостійна робота – 72/2,4 кред.
курсовий проект – 6-й семестр
іспит – 6-й семестр