Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва ( проф. Нежлукченко Т.І.)
Галузь знань 0901 «Сільське господарство і лісництво»
Спеціальність 8.09010203 – «Розведення та селекція тварин»
Освітньо-кваліфікаційний рівень «Магістр»
Кваліфікація «Технолог-дослідник з розведення та селекція тварин»
Курс 5 (денна форма навчання)
факультет
курс група семестри число тижнів всього годин лекцій практичних занять самостійна робота консультації залік |
– технології виробництва і переробки продукції тваринництва, стандартизації та біотехнології – V – й – 1 – 9– й семестр – 15 – 108 / 3 кред. – 16 / 0,44 кред. – 16 / 0,44 кред. – 76 / 2,12 кред. – 2 – 9– й семестр |