Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва ( проф. Нежлукченко Т.І.)

Галузь знань 0901 «Сільське господарство і лісництво»

Спеціальність 8.09010203 – «Розведення та селекція тварин»

Освітньо-кваліфікаційний рівень «Магістр»

Кваліфікація «Технолог-дослідник з розведення та селекція тварин»

 

Курс 5 (денна форма навчання)

факультет                       

                 

курс                                

група                               

семестри                          

число тижнів                   

всього годин                   

лекцій                             

практичних занять         

самостійна робота          

консультації   

залік           

          технології виробництва і переробки продукції тваринництва, стандартизації та біотехнології

          V – й

          1

          9– й семестр

          15

          108 / 3 кред.

          16 / 0,44 кред.

          16 / 0,44 кред.

          76 / 2,12 кред.

          2

          9– й семестр

Викладач: Лихач В.Я