Технологія виробництва продукції вівчарства й козівництва (Бакалавр, ОС 204 -"Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва")

Галузь знань 0901 «Сільське господарство і лісництво»
Напрям підготовки 6.090102 – «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва»
Освітньо-кваліфікаційний рівень «Бакалавр»
Кваліфікація 3213 «Технік-технолог з виробництва і переробки продукції тваринництва»

Курс 4 (денна форма навчання)

факультет – технології виробництва і переробки продукції тваринництва, стандартизації та біотехнології

курс – ІV-й
група – 1, 2, 3, 4
семестри – 7-й
число тижнів – 15
всього годин – 180 / 5 кред.
лекцій – 30 / 0,9 кред.
лабораторних занять – 30 / 0,9 кред.
практичних занять – 16 / 0,4 кред.
самостійна робота – 104 / 2,8 кред.
консультації – 26
іспит – 7-й семестр