Проєктування боєнь

Г

Галузь знань

_20__ «Аграрні науки та продовольство»

Спеціальність

_204_ «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва»

Освітньо-професійна програма

«Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва»

Освітній ступінь

«Бакалавр»

Семестр

3/7

Форма здобуття освіти

                (денна або заочна)            .

Викладачі

Стародубець Олексій Олександрович, канд. с.-г. наук, доцент, starodubetsaa@mnau.edu.ua

Всього годин/кредитів за навчальним планом, з них:

 

- лекції

 

- практичні заняття

 

- самостійна робота

 

 

90 годин/

3,0 кредити

16 годин/

0,5 кредит

30 годин/

1,0 кредити

44 години

/1,5кредита