Технологія зберігання. переробки і стандартизація продукції рослинництва доц. Нікончук Н.В.

АНОТАЦІЯ   ДИСЦИПЛІНИ

«Технологія переробки і зберігання продукції рослинництва»  одна з основних агрономічних дисциплін, що викладається на 4-му курсі денної форми навчання.

           Метою дисципліни є надання майбутнім спеціалістам агрономічного профілю необхідних знань по зберіганню, переробці, стандартизації і управлінню якістю сільськогосподарської продукції рослинництва.

 Основні завдання:

-         вивчити фактори, що впливають на кількість та якість продукції рослинництва;

-         оволодіти основами теорії і практики зберігання і переробки продукції рослинництва;

-         підготувати спеціалістів сільськогосподарського виробництва, які володіють знаннями технології переробки і зберігання продукції рослинництва.

        Обсяг дисципліни складає 198 години або 5,5 кредитів, в тому числі 52 –  лекційних,  52 – лабораторних та 94 години – самостійних занять.