Технологія зберігання. переробки і стандартизація продукції рослинництва доц. Нікончук Н.В.
АНОТАЦІЯ ДИСЦИПЛІНИ
«Технологія переробки і зберігання продукції рослинництва» одна з основних агрономічних дисциплін, що викладається на 4-му курсі денної форми навчання.
Метою дисципліни є надання майбутнім спеціалістам агрономічного профілю необхідних знань по зберіганню, переробці, стандартизації і управлінню якістю сільськогосподарської продукції рослинництва.
Основні завдання:
- вивчити фактори, що впливають на кількість та якість продукції рослинництва;
- оволодіти основами теорії і практики зберігання і переробки продукції рослинництва;
- підготувати спеціалістів сільськогосподарського виробництва, які володіють знаннями технології переробки і зберігання продукції рослинництва.
Обсяг дисципліни складає 198 години або 5,5 кредитів, в тому числі 52 – лекційних, 52 – лабораторних та 94 години – самостійних занять.
Викладач: Домарацький Євгеній Олександрович