Спеціалізацією кафедри є механізація переробки та зберігання сільськогосподарської продукції.
Кафедрою  здійснюється підготовка здобувачів вищої освіти за трьома рівнями освіти: молодший бакалавр, І (бакалаврський) та ІІ (магістерський) для денної та заочної форм здобуття освіти.

Help with Search courses

Навчальна практика: з механізації технологічних процесів, переробки та зберігання сільськогосподарської продукції

Положення про проведення навчальної практики студентів Миколаївського національного аграрного університету розроблене на основі “Положення про проведення практики студентів вищих навчальних закладів України”, затвердженого наказом МО України № 93 від 8.04.1993р., наказу Міністра освіти України № 351 від 20.12.1994р. "Про внесення змін до Положення про проведення практики студентів вищих навчальних закладів України" та у відповідності до Закону України "Про вищу освіту" від 28.12.2014р., Указу Президента України № 1013/2005 від 4.07.2005р. "Про невідкладні заходи щодо забезпечення функціонування та розвитку освіти в Україні". Практика студентів є обов'язковим компонентом освітньо-професійної програми для здобуття кваліфікаційного рівня і набуття студентом професійних навичок та вмінь. Вона є невід’ємною складовою частиною процесу підготовки фахівців в університеті і проводиться на оснащених відповідним чином базах університету, а також на сучасних підприємствах і в організаціях різних галузей сільського господарства. Практична підготовка здійснюється в умовах професійної діяльності під організаційно-методичним керівництвом викладача університету та фахівця від бази практики.