Годівля тварин та технологія кормів (Молодший бакалавр, Бакалавр, ОС 204 - "Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва")
Годівля тварин і технологія кормів
Галузь знань: 20 Аграрні науки та продовольство
Освітня спеціальність: 204 «ТВППТ»
Освітній ступінь: Бакалавр
Кваліфікація: Бакалавр з технології виробництва і переробки продукції тваринництва
Обов’язкова (вибіркова) компонента Обов’язкова
Семестр – 4-5
Кількість кредитів ECTS – 8,5
Кількість модулів – 5
Загальна кількість годин – 255
Види навчальної діяльності та види навчальних занять, обсяг годин та кредитів:
лекції – 72 / 2,40 (42/1,40 + 30/1,00)
практичні заняття – 38 / 1,27 (22/0,73+16/0,53)
лабораторні заняття – 72 / 2,40 (42/1,40 + 30/1,00)
самостійна робота – 73 / 2,43 (14/0,47 + 59/1,97)
Форми підсумкового контрольного заходу:
залік |
- 4-й семестр |
курсовий проект |
- 5-й семестр |
іспит |
- 5-й семестр |
Годівля тварин
Галузь знань: 20 Аграрні науки та продовольство
Освітня спеціальність: 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва»
Освітній ступінь: молодший бакалавр з технології виробництва і переробки продукції тваринництва
Кваліфікація: молодший бакалавр
Обов’язкова (вибіркова) компонента Обов’язкова
Семестр – 4
Кількість кредитів ECTS – 4,5
Кількість модулів – 3
Загальна кількість годин – 135
Види навчальної діяльності та види навчальних занять, обсяг годин та кредитів:
лекцій, год. / зал. кредитів |
- 22 / 0,73 |
практичних занять, год. / зал. кредитів |
- 12 / 0,4 |
лабораторних занять, год. / зал. кредитів |
- 22 / 0,73 |
самостійна робота, год. / зал. кредитів |
- 79 / 2,6 |
Форми підсумкового контрольного заходу:
залік |
- 4-й семестр |
|
|
Дисципліна вивчає вплив рівня годівлі тварин і птиці на підвищення їх продуктивності, рентабельне ведення тваринництва; вивчає потребу використання тваринами енергії, протеїну, амінокислот, ліпідів, вуглеводів, вітамінів, хімічних елементів, а також аналіз кормів і їх використання.
Annotation
Тhe discipline studies the influence of the level of feeding animals and poultry on increasing their productivity, profitable animal husbandry; studies the need for animals to use energy, protein, amino acids, lipids, carbohydrates, vitamins, chemical elements, as well as the analysis of feed and their usе.