Годівля тварин та технологія кормів (Молодший бакалавр, Бакалавр, ОС 204 - "Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва")

Годівля тварин і технологія кормів

 

Галузь знань: 20 Аграрні науки та продовольство

Освітня спеціальність: 204 «ТВППТ»

Освітній ступінь: Бакалавр

Кваліфікація: Бакалавр з технології виробництва і переробки продукції тваринництва

Обов’язкова (вибіркова) компонента Обов’язкова

Семестр – 4-5

Кількість кредитів ECTS – 8,5

Кількість модулів – 5

Загальна кількість годин – 255

Види навчальної діяльності та види навчальних занять, обсяг годин та кредитів:

лекції –  72 / 2,40 (42/1,40 + 30/1,00)

практичні заняття – 38 / 1,27 (22/0,73+16/0,53)

лабораторні заняття – 72 / 2,40 (42/1,40 + 30/1,00)

самостійна робота – 73 / 2,43 (14/0,47 + 59/1,97)

Форми підсумкового контрольного заходу:

залік

- 4-й семестр

курсовий проект

- 5-й  семестр

іспит

- 5-й  семестр

 

Годівля тварин

 

Галузь знань: 20 Аграрні науки та продовольство

Освітня спеціальність: 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва»

Освітній ступінь: молодший бакалавр з технології виробництва і переробки продукції тваринництва

Кваліфікація: молодший бакалавр

Обов’язкова (вибіркова) компонента Обов’язкова

Семестр – 4

Кількість кредитів ECTS – 4,5

Кількість модулів – 3

Загальна кількість годин – 135

Види навчальної діяльності та види навчальних занять, обсяг годин та кредитів:

лекцій, год. / зал. кредитів

- 22 / 0,73

практичних занять, год. / зал. кредитів

- 12 / 0,4

лабораторних занять, год. / зал. кредитів

- 22 / 0,73

самостійна робота, год. / зал. кредитів

- 79 / 2,6

Форми підсумкового контрольного заходу:

залік

- 4-й семестр

 

 


Дисципліна вивчає вплив рівня годівлі тварин і птиці на підвищення їх продуктивності, рентабельне ведення тваринництва; вивчає потребу використання тваринами енергії, протеїну, амінокислот, ліпідів, вуглеводів, вітамінів, хімічних елементів, а також аналіз кормів і їх використання.

 

 

Annotation

 

Тhe discipline studies the influence of the level of feeding animals and poultry on increasing their productivity, profitable animal husbandry; studies the need for animals to use energy, protein, amino acids, lipids, carbohydrates, vitamins, chemical elements, as well as the analysis of feed and their usе.