Зберігання та контроль якості кормів (Бакалавр, ОС 204 - "Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва")

Зміст дисципліни: дисципліна вивчає вплив рівня годівлі тварин і птиці на підвищення їх продуктивності, рентабельне ведення тваринництва; вивчає потребу використання тваринами енергії, протеїну, амінокислот, ліпідів, вуглеводів, вітамінів, хімічних елементів, а також аналіз кормів і їх використання.

факультет – ТВППТ
кафедра – годівлі та розведення с.-г. тварин
курс – 2, 3-й
семестри – 4-5-й
число тижнів – 35 (4-й семестр – 20, 5-й семестр – 15)
всього годин/зал.кредитів – 243/6,8 (122/3,4 + 121/3,4 лекцій, год./зал.кредитів – 70/2,0 (40/1,1 + 30/0,9)
практичних занять/зал.кредитів – 20/0,55
лабораторних занять/зал.кредитів – 70/2,0 (40/1,1 + 30/0,9)
самостійна робота/зал.кредитів – 83/2,3 (22/0,6 +61/1,7)
консультацій – 27
залік – 4-й семестр
курсовий проект – 5-й семестр
іспит – 5-й семестр