Історія української культури 181 "Харчові технології" (молодший бакалавр)

Галузь знань 18 «Виробництво та технології»

Спеціальність 181 «Харчові технології»

Освітній ступінь -  Молодший бакалавр

Обов’язкова (вибіркова) компонента Обов'язковаВибірков

Семестр – І

Кількість кредитів – 4,0

Кількість модулів − 3,0

Кількість змістових модулів – 3

Загальна кількість годин – 120

Види освітньої діяльності та види навчальних занять, обсяг годин та кредитів:

Лекцій – 30 год./ 1,0 кредит ECTS

Практичні заняття – 30 год./ 1,0 кредит ECTS

Консультації – 3,0 год. / 0,1 кредитів ECTS

самостійна робота – 60 год./ 2,0 кредит ECTS

Форми підсумкового контрольного заходу – екзамен.