Історія української культури 181 "Харчові технології" (молодший бакалавр)
Галузь знань 18 «Виробництво та технології»
Спеціальність 181 «Харчові технології»
Освітній ступінь - Молодший бакалавр
Обов’язкова (вибіркова) компонента Обов'язковаВибірков
Семестр – І
Кількість кредитів – 4,0
Кількість модулів − 3,0
Кількість змістових модулів – 3
Загальна кількість годин – 120
Види освітньої діяльності та види навчальних занять, обсяг годин та кредитів:
Лекцій – 30 год./ 1,0 кредит ECTS
Практичні заняття – 30 год./ 1,0 кредит ECTS
Консультації – 3,0 год. / 0,1 кредитів ECTS
самостійна робота – 60 год./ 2,0 кредит ECTS
Форми підсумкового контрольного заходу – екзамен.