Науковий супровід досягнень у тваринництві (Магістр, ОС 204 -"Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва")
Галузь знань 0901 «Сільське господарство і лісництво»
Напрям підготовки 8.09020101 – «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва»
Освітньо-кваліфікаційний рівень «Магістр»
Кваліфікація 2213.2 «Технолог-дослідник з виробництва і переробки продукції тваринництва»
Курс 5 (денна форма навчання)
факультет – технології виробництва і переробки продукції тваринництва, стандартизації та біотехнології
курс – 5–й
група – 1
семестри – 10–й семестр
число тижнів – 15
всього годин – 72 / 2 кред.
лекцій – 20 / 0,7 кред.
практичних занять – 38 / 1,0 кред.
самостійна робота – 14 / 0,3 кред.
консультації – 4
іспит – 10–й семестр