Інноваційні технології виробництва продукції тваринництва (Магістр, ОС 204 -"Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва")
Галузь знань 0901 «Сільське господарство і лісництво»
Спеціальність 8.09010201 – «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва»
Освітньо-кваліфікаційний рівень «Магістр»
Кваліфікація 2213.2 «Технолог-дослідник з виробництва і переробки продукції тваринництва»
Курс 5 (денна форма навчання)
факультет – технології виробництва і переробки продукції тваринництва, стандартизації та біотехнології
курс – V-й
група – 1
семестри – 10-й
число тижнів – 19
всього годин – 630 / 17,5 кред.
лекцій – 58 / 1,6 кред.
лабораторних занять – 58 / 1,6 кред.
практичних занять – 58 / 1,6 кред.
самостійна робота – 456 / 12,7 кред.
консультації – 14
іспит – 10-й семестр
Спеціальність 8.09010201 – «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва»
Освітньо-кваліфікаційний рівень «Магістр»
Кваліфікація 2213.2 «Технолог-дослідник з виробництва і переробки продукції тваринництва»
Курс 5 (денна форма навчання)
факультет – технології виробництва і переробки продукції тваринництва, стандартизації та біотехнології
курс – V-й
група – 1
семестри – 10-й
число тижнів – 19
всього годин – 630 / 17,5 кред.
лекцій – 58 / 1,6 кред.
лабораторних занять – 58 / 1,6 кред.
практичних занять – 58 / 1,6 кред.
самостійна робота – 456 / 12,7 кред.
консультації – 14
іспит – 10-й семестр
Викладач: В.Я Лихач, Тетяна Іванівна Нежлукченко