Моделювання технологічних процесів у тваринництві (Магістр, ОС 204 -"Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва")
Галузь знань 0901 «Сільське господарство і лісництво»
Спеціальність 8.09010201 – «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва»
Освітньо-кваліфікаційний рівень «Магістр»
Кваліфікація 2213.2 «Технолог-дослідник з виробництва і переробки продукції тваринництва»
Курс 5 (денна форма навчання)
факультет - технології виробництва і переробки продукції тваринництва, стандартизації та біотехнології
кафедра – технології виробництва продукції тваринництва
курс – 1-й
група – 1
семестр - 1-й
число тижнів – 15
всього годин - 126 год. / 3,5 кред.
лекцій - 30 / 0,8
лабораторних занять –
практичних занять – 46 / 1,3
самостійна робота – 50 / 1,4
консультацій – 7
курсовий проект – 9-й семестр
іспит – 9– й семестр