Технологія заготівлі і зберігання кормів

Дисципліна "Технологія заготівлі, зберігання та переробки кормів" є складовою частиною курсу "Кормовиробництво", як галузі сільськогосподарського виробництва, яка повина забезпечувати тваринництво достатньою кількість якісних та збалансованих за вмістом поживних речовин кормів. Основне завдання дисципліни - поглиблене вивчення прийомів заготівлі різних видів кормів в залежності від їх кормової цінності і біологічних особливостей культур, освоєння сучасних технологій заготівлі та зберігання кормів з мінімальними витратами на проведення цих операцій. Обсяг дисципліни складає 81 год. (2,25 кред.), в т.ч. 12 год. - лекційних, 24 год. - практичних та 45 год. - самостійних занять.